vrijdag 24 mei 2019

Druk paasweekend

Een boel plannen dit weekend! Fiene gaat met thuisonderwijsvriendinnetje N. naar een scoutingkamp: de TheaterHIT in Mook. Arnaud en ik gaan een stukje van het Pieterpad lopen en blijven dan bij opa en oma in Exloo slapen. Berend gaat weer aan het raketten bouwen met opa :-)

Dat betekent dus eerst een rondje Nederland. We rijden vrijdag aan het einde van de middag naar Noord-Limburg om Fiene naar haar kamp te brengen. Daarna rijden Arnaud, Berend en ik door naar Exloo.

Fiene's kamp begint met kennismakingsspelletjes.

Onderweg naar Exloo fotografeert Berend de mooie maan die we vanuit de auto zien. Op de foto is het niet zo spectaculair als in het echt!

Berend werkt aan de raketmotor.

En aan het einde van het weekend moesten we het rondje Nederland natuurlijk weer de andere kant op doen. We konden Fiene ophalen van het enorme scoutingterrein bij Mook. Naast haar kamp waren er namelijk nog veel meer kamepen, dus er waren honderden kinderen. Het duurde allemaal erg lang en na de afgelopen dagen 40 km Pieterpad gelopen te hebben, was ik er om eerlijk te zijn wel klaar mee. Gelukkig kwam er ook nog een einde aan de afsluiting en konden we de auto in naar huis :-)


Nog meer foto's van Fiene's kamp (door de leiding gemaakt):















Geen opmerkingen:

Een reactie posten