dinsdag 30 juni 2020

NGbiologie examentraining

NGbiologie biedt op zijn website een online examentraining aan die Berend nu aan het doen is. Toegegeven, het is meer gericht op het doen van het schriftelijk examen, maar het helpt nu ook om de stof nog een keer door te nemen voor het mondeling.

De online training is voor havo en vwo eindexamens. De stof is verdeeld in de verschillende domeinen die worden getoetst bij het examen. Berend kijkt voor ieder domein eerst een filmpje met daarin een samenvatting van de stof. Daarna maakt hij de vragen die bij dat domein horen (oude examenvragen) en daarna controleren we de vragen. Bij iedere vraag is ook een uitlegfilmpje gemaakt, dus als hij een vraag niet goed maakte, kijken we dat filmpje ook nog.

Via de website kun je ook vragen stellen, die vragen bekijken we en dan zegt Berend 'Weten ze dat niet? Dat weet ik allemaal al!' 😉

Er staat ook een volledig oud examen op waarbij alle vragen in een filmpje worden uitgelegd.

Afgelopen twee jaar maakten we intensief gebruik van het youtubekanaal van NBbiologie. Daarop staan uitlegfilmpjes over alle stof, wij vonden het hele prettige en duidelijke filmpjes. Het youtubekanaal is gratis, de examentraining niet, die kost 24,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten