zaterdag 21 juli 2012

Kittens: welkom Felix en Lola!

We wilden graag twee katjes in huis nemen. In de buurt was een nestje geboren en daar hebben we een paar maanden geleden twee kittens uitgekozen. Vandaag mochten we ze ophalen.

Afgelopen week hebben Berend, Fiene en ik van alles gekocht voor de kittens, hun potentiële mandjes en kattenbakjes staan al klaar.



Op weg naar de kittens:




Nadat de huidige eigenaren afscheid hadden genomen van Felix en Lola, gingen ze heel makkelijk hun reismandje in en gingen ze met ons mee naar huis. Het korte ritje in de auto vonden ze niet zo heel leuk.





Thuisgekomen hebben we de hokken opengemaakt, ze wilden er allebei snel uit.


Lola liep verschrikt wat rond.



Felix verstopte zich in de kast.



Berend liep naar Lola om met haar te spelen met een speelgoedmuisje en een opgerolde krant, Lola ontdooide gelijk en sprong er opaf!





Felix ging al snel weer in een reismandje liggen.



Toen bedacht Berend dat ze misschien wel wat eten zouden lusten, dus hebben we ze allebei een paar brokjes in een bakje gegeven. Berend heeft het bakje van Felix bij hem in het reismandje gezet. Nadat ze hadden gegeten zijn ze allebei gaan slapen.



En Lola heeft ook lekker bij Berend op schoot gelegen terwijl Berend tv zat te kijken. Berend vond het fantastisch :-) Niemand mocht in de buurt komen, want hij wilde niet dat we Lola wakker zouden maken :-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten