zondag 5 juni 2011

Hemelvaart op de boot

Donderdagochtend zijn we vertrokken naar Lauwersoog voor een lang weekend op de boot bij opa Willy en oma Cora. Fiene heeft lekker op de boot gezeten en Berend heeft met opa een rondje gevaren op het Lauwersmeer in het rubberbootje met motortje erachter. Vrijdag zijn we naar Schiermonnikoog gezeild. Toen we daar aankwamen zei Fiene: "Ik wil winkelen, gaan we nu winkelen mama?" :-) Dus zijn Fiene en ik naar het dorp gelopen en heeft ze daar een orka knuffel gekocht en een sneeuwbol met een vuurtoren erin. Berend wilde natuurlijk wadlopen en had weer heel veel lol.

Zaterdag zijn we weer terug gezeild naar Lauwersoog. Dat vond Fiene het leukst, want toen ging ze met Arnaud op zoek naar orka's op de Waddenzee. Zondagochtend vroeg stapten we de auto weer in om op tijd in Amsterdam te zijn voor het dopen van Stella. Het was een heel leuk weekend, Berend heeft zo ongeveer de hele dag gezegd: "Wat is dit leuk hè?".

Knutselen op de boot is ook leuk:

Arnaud geeft het goede voorbeeld:


Berend stuurt naar Schiermonnikoog:

Fiene wilde op de heenweg naar Schiermonnikoog alleen op schoot liggen:

Berend vond het slaapkamertje achterin de boot waar hij en Arnaud sliepen geweldig. Hij vond het erg leuk om daar samen met Arnaud te kwartetten en voorgelezen te worden.


 Wadlopen was net als vorig jaar een groot succes:



Op de terugweg vond Fiene het al veel leuker, ze ging namelijk met Arnaud op zoek naar orka's. Ze zei dat ze er drie zag, zien jullie ze ook?




Berend is dol op Saartje:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten